Destruction's Hobbyschuur

Door Destruction op woensdag 24 juli 2019 14:52 - Reacties (6)
Categorie: De Werkplaats, Views: 2.937

Omdat ik regelmatig aan motoren sleutel en daar meestal ook foto's van maak, leek het me wel leuk om er eens een blogje over bij te gaan houden. Ook is het de bedoeling om een stukje uitleg te geven, jou te leren hoe je een bepaalde reparatie zelf zou kunnen doen :)De werkplaats
De werkplaats is dus eigenlijk gewoon de berging die bij m'n huis hoort, niet heel groot maar wel groot genoeg voor dit doeleinde.Hier onderhoud ik mijn eigen motor(en), en af en toe staan de motoren van vrienden ook op de heftafel. Maar het is dus mijn hobby om aan oude motoren te werken, ik koop dan een opknapper op om deze vervolgens weer rijklaar te maken, en dan zoek ik er weer een nieuwe eigenaar voor, want je kunt niet alles maar zelf houden uiteraard :+

De werkplaats zelf is ook nog een beetje under construction. De naam werkplaats zegt het al, je kunt erin werken maar soms moet je er ook aan werken :P Langzaam maar zeker zal de verzameling gereedschap steeds verder uitbreiden, zodat de projecten ook steeds een stapje groter kunnen worden :)

Dus heb je enige intresse in motorvoertuigen, is dit misschien wel het blog dat je wil volgen :)

Groeten,
Martin / Destruction.

Volgende: Project Magna, #4: Carburateurs repareren... 08-'19 Project Magna, #4: Carburateurs repareren...
Volgende: Project Magna, #3: De eerste start 05-'19 Project Magna, #3: De eerste start

Reacties


Door Tweakers user ranjo, woensdag 24 juli 2019 17:08

Leuk om te zien. Ben benieuwd hoe het met de Magna gaat..

Door Tweakers user Destruction, woensdag 24 juli 2019 17:11

We gaan binnenkort verder met de Magna, we wachten nog op wat onderdelen... Al ik heb nu wel een aantal spullen bij elkaar waar ik mee verder kan :)

Door Tweakers user JW1, donderdag 25 juli 2019 16:15

Leuk idee om te volgen. Om het zelf te gaan doen is niet zo'n goed plan voor mij, dan past jouw nickname uiteindelijk beter bij mij ben ik bang.

Door Tweakers user Gman, donderdag 25 juli 2019 21:51

Heel leuk!
Vooral doorgaan.

Ik vind 1 TL bakkie wel erg karig hoor! of hangen er meer buiten het zicht van de foto?

Verder kan ik je Epoxy coating voor je vloer aanraden voor dit soort plekken, ik heb het net in mijn garage toegepast en ik had dat eerder willen doen.

[Reactie gewijzigd op donderdag 25 juli 2019 22:10]


Door Tweakers user Dilbert55, vrijdag 26 juli 2019 18:49

wow wat mooi en zo georganiseerd, daar ben ik wel een voorstander van. top gedaan!

Door Tweakers user Destruction, vrijdag 26 juli 2019 19:04

Gman schreef op donderdag 25 juli 2019 @ 21:51:
Ik vind 1 TL bakkie wel erg karig hoor! of hangen er meer buiten het zicht van de foto?
Er hangt momenteel inderdaad nog 1 TL bak, en dat is inderdaad ietwat karig. Ik ben momenteel bezig met een aanbouw tegen de schuur, het is de bedoeling dat deze TL bak dan in die aanbouw komt te hangen. In de werkplaats zelf wil ik dan 2 led TL balken ophangen aan beide kanten.
Verder kan ik je Epoxy coating voor je vloer aanraden voor dit soort plekken, ik heb het net in mijn garage toegepast en ik had dat eerder willen doen.
Als dit een koopwoning was, zou ik dat zeker overwegen. Maar het is een huurwoning. Ik heb toestemming van de verhuurder om desgewenst de schuur af te breken en een nieuwe (grotere) te bouwen, en dat is dan allemaal prima. Maar als ik hier een coating overheen zou gooien moet ik die bij een evt. vertrek weer weg halen :')

Die grotere schuur bouwen, dat klinkt interessant.. Maar ik wil tzt naar een huis met een fatsoenlijke garage dus dat geld houdt ik hier liever in m'n zak ;)

Reageren is niet meer mogelijk